Mit navn er Gert Maj og har "leget" med amerikanske biler, i 30 år!  I starten var jeg totalt fortabt, for kendte absolut intet til mekanik. Men gåpåmod, entusiasme, og nok for lidt penge, gjorde at jeg selv gik i gang, og er viljen stor nok..., ja så kommer det hele til at virke! 

Jeg er nok lidt af en drengerøv, som udlever den drengedrøm, som de fleste kun har i tankerne...!

Jeg er ikke som de fleste, men går tit mine egne veje, og er ikke bange for at prøve noget nyt. Og så vil jeg gerne selv......, har jeg ikke prøvet det, ved jeg ikke om jeg kan....!


Jeg er ikke til bremser med stangtræk, men med moderne hydraulik, så de kan bremse!

Jeg er ikke til styrtøj der styrer som vinden blæser, men til direkte og kontant styring, så det er mig der bestemmer hvornår den skal dreje!

Jeg er ikke til motorer, der ikke ved om de skal fungere eller ej, men til motorer der vil fremad....og som lyder som motorer! 

Jeg er ikke til  indtræk, der lugter af museum, men til flot læderdesign, som en italiensk designer kan kreére det..!

Jeg er sikker på at Henry Ford, nyder at "se" hans design blive opdateret, han var jo en fremtidens mand......!

Jeg har haft en del amerikanske biler, af forskellig fabrikat og årgang, men er faldet for de gamle, og her snakker jeg om biler fra 30'erne og 40'erne. Og de skal være med tag og skærme.....! 

Jeg har lige haft en 1941 Willys Coupé, men måtte desværre skille mig af med den af forskellige årsager. 

Så en ny er  bygget, en 1931 Ford Coupé, og glæder mig til at møde dig på de danske landeveje.....!


Jeg er ved at skrive en bog om street rods i Danmark, de sidste 30 år, så hvis du ligger inde med lidt gode billeder og lidt historie, hører jeg meget gerne fra dig.  
Klik her for at få dit eget GoMINIsite